fbpx
idei, principii, strategii, gânduri

Despre

Numele meu este Mihai Voinea. Sunt medic de profesie, dar antreprenor ca și activitate cotidiană.

Conduc de 7 ani un business în domeniul IT cu fratele meu – în zona educației online, academice. Platformele de învățare pe care le-am fondat cumulează în prezent peste 150.000 utilizatori. Brandurile companiei noastre sunt lideri de piață pe nișe precum admitere și rezidențiat și tot noi am adus în România tehnologia de învățare în 3D a corpului uman.

Am călătorit în 56 țări până acum, iar una dintre marile mele obsesii, de la 22 ani încoace, este sportul de anduranță. Am finalizat cu succes peste 40 competiții (ca amator), de la simple semi-maratoane, până la ultra-maratoane de 80-100 km și full IronMan. Lecțiile învățate despre reziliență, perseverență și disciplină le-am aplicat cu succes și în alte domenii ale vieții.

Blogul acesta este un experiment. Am scris pentru prima dată pe un blog în 2008 și l-am închis la final de 2009. Nu regret — încheiasem o etapă a vieții. La a doua încercare, în 2012, mi-am dat seama că the 20s sunt acolo pentru a acumula cât mai multe experiențe, pentru a construi, pentru a eșua și pentru a ajunge la 30 un om mai bun, mai performant, mai împlinit.

Alerg mult. Citesc mult. Lucrez mult. Dar nu scriu așa mult. Blogul este unealta prin care implementez un obicei nobil – un obicei care mă ajută să îmi structurez mintea și să evoluez ca și persoană.

Scriu despre idei, viață, alegeri, decizii, strategii, principii, psihologie, business și orice alt concept care ne ajută, ca oameni, să înțelegem lumea și realitatea în care trăim și, în definitiv, să evoluăm.

Am citit sute de cărți în ultimii ani și poate mii de articole, povești, idei. Fiecare om din spatele fiecărui rând citit sau ascultat m-a ajutat cu 0,001% într-un anumit domeniu.

Blogul acesta este modalitatea mea prin care ofer câte 0,001% celui care mă citește.

idei, principii, strategii, gânduri